Tlf. 30 20 86 24

Psykoterapeut Marianne Wangel, læge

 -Samtaleterapi, der nytter noget

Lidt om mig

Mit navn er Marianne Wangel, og jeg er kvindelig læge. Er uddannet fra Københavns Universitet i 1990. Har siden arbejdet som læge med intern medicin, kirurgi, gigt, psykiatri, misbrug, almen medicin og asylansøgere. 
Jeg arbejder som Afdelingslæge og underviser derudover som ekstern lektor på Fysioterapeutuddannelsen, Metropol, København, og holder en del foredrag. 

Igennem 5 år har jeg, ved siden af mit arbejde, læst til psykoterapeut og blev i 2015 blevet certificeret som ID Psykoterapeut ved ID Akademiet* (v/ Ole Vadum Dahl). Jeg er desuden uddannet Coach.

Jeg er medlem af ID Psykoterapeutforeningen, hvilket er en faglig garanti. 

Hvis du vil i kontakt med mig, så gå ind under punktet "Kontakt".


*) - Betegnelsen "ID" står for "Integrativ" og "Dynamisk" Psykoterapi: 

Vore problemer kan nemlig aldrig gøres ugjorte / ikke-eksisterende, men vi kan lære at forlige os med dem og integrere dem i os på en acceptabel måde. 
Sagt på en anden måde, kan vi lære at velsigne det, der gør ondt i os, og lægge det fra os i en fredelig afkrog af sjælen, når det ikke længere gør ondt. -Fremover er det, der før gjorde ondt, herefter blevet forvandlet til et smertefrit kuriosum over det, som livet har budt os hen ad vejen. 
Alt dette er et dynamisk arbejde, hvilket vil sige, at det foregår som mange bevægelser både i kroppen og sjælen. Et arbejde, der tager noget tid.

- Hvis du vil læse mere, er der her et link til ID Akademiet: http://www.fake.com


                    
 CVR.nr.: 36867248     Klinikken er godkendt af Sundhedsstyrelsen     P-nr.: 1020603417